Als chef beenhouwer draag je de eindverantwoordelijkheid over je beenhouwerij. Je coacht je ploeg beenhouwers en leidt nieuwe medewerkers op. Je bent verantwoordelijk voor het zakencijfer, de productiviteit en loonkost. Maar natuurlijk vallen ook tevreden klanten, kwaliteit en stock onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de toepassing van de werkmethodes en -instructies, de recepturen en de normen op het vlak van hygiëne en veiligheid.
Je bent het aanspreekpunt voor zowel de medewerkers als de klanten
Jouw profiel
ervaring of diploma van beenhouwer
mensen motiveren
coachen van medewerkers
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)
Een soort product bereiden: Vlees
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Schaap
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
Een soort product bereiden: Witte orgaanvleesproducten (poten, oren, kalfskop, ...)
Een soort product bereiden: Rode orgaanvleesproducten (lever, niertjes, tong, hersentjes, ...)
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Producten verkopen
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
Ze in de toonbank plaatsen
Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
Een soort product bereiden: Producten van de grill
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
Dieren (gevogelte, konijnen, wild, ...) leegmaken en schoonmaken
Volledige dieren, karkassen, stukken uitkiezen bij een producent of tussenpersoon
De aankoopvoorwaarden bepalen
Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
Een soort product bereiden: Gedroogd, gekookt of gebraden vlees
Aanbod
Wat hebben wij te bieden:
Verloning : bespreekbaar
Contracttype: na je interim- periode kom je in aanmerking voor een vast contract
Interne opleiding on the job
Transportvergoeding
je werkt voltijds in een vast uurrooster
Uurrooster: maandag tem zaterdag
Uren: steeds werken tussen 6h en 21h
Nooit werken op zondag
Ben jij de geschikte kandidaat?
Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.
Je mag ook je CV met vermelding van de referentie mailen naar : brugge.301@adecco.be
Maak je liever een afspraak? Graag even bellen om de afspraak vast te leggen: 050 44 61 30
Vermeld steeds de referentie 39267
Veel succes en hopelijk tot binnenkort!