Job 79 van 232


Report this listing

Solliciteren



Beenhouwer | supermarkt | geen zondag


Functie

Als chef beenhouwer draag je de eindverantwoordelijkheid over je beenhouwerij. Je coacht je ploeg beenhouwers en leidt nieuwe medewerkers op. Je bent verantwoordelijk voor het zakencijfer, de productiviteit en loonkost. Maar natuurlijk vallen ook tevreden klanten, kwaliteit en stock onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de toepassing van de werkmethodes en -instructies, de recepturen en de normen op het vlak van hygiëne en veiligheid.
Je bent het aanspreekpunt voor zowel de medewerkers als de klanten

Jouw profiel

ervaring of diploma van beenhouwer
mensen motiveren
coachen van medewerkers
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
  • Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Schaap
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Een soort product bereiden: Witte orgaanvleesproducten (poten, oren, kalfskop, ...)
  • Een soort product bereiden: Rode orgaanvleesproducten (lever, niertjes, tong, hersentjes, ...)
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Producten verkopen
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Wild, exotisch vlees, ...
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Paard
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • Een soort product bereiden: Producten van de grill
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
  • Dieren (gevogelte, konijnen, wild, ...) leegmaken en schoonmaken
  • Volledige dieren, karkassen, stukken uitkiezen bij een producent of tussenpersoon
    De aankoopvoorwaarden bepalen
  • Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
  • Een soort product bereiden: Gedroogd, gekookt of gebraden vlees

Aanbod

Wat hebben wij te bieden:
  • Verloning : bespreekbaar
  • Contracttype: na je interim- periode kom je in aanmerking voor een vast contract
  • Interne opleiding on the job
  • Transportvergoeding
  • je werkt voltijds in een vast uurrooster
  • Uurrooster: maandag tem zaterdag
  • Uren: steeds werken tussen 6h en 21h
  • Nooit werken op zondag


    Ben jij de geschikte kandidaat?
    Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.
    Je mag ook je CV met vermelding van de referentie mailen naar : brugge.301@adecco.be

    Maak je liever een afspraak? Graag even bellen om de afspraak vast te leggen: 050 44 61 30

    Vermeld steeds de referentie 39267
    Veel succes en hopelijk tot binnenkort!

Solliciteren

301 BRUGGE
+32 (0)50 44 61 30

Solliciteren